Google готви огромна промяна за Chrome, която ще зарадва всички потребители

Google готви огромна промяна за Chrome, която ще зарадва всички потребители Google винаги са били критикувани, че популярния им уеб браузър консумира твърде много системни ресурси. Проблемът се задълбочава още повече, когато сте отворили множество раздели. От една страна това забавя работата на Google Chrome, а от друга може да блокира и да не зареди правилно съдържанието.
Ако ви се е случвало знаете колко неприятно може да бъде затварянето на всички табове и започването отначало. Добрата новина е, че Google вече работят над решение на този проблем.
Компанията е създала по-ефективна система за управление на разделите, която ще улесни потребителите, независимо дали използват смартфон или компютър.
Последната версия на Google Chrome предлага променен интерфейс, което ще ви позволи по-бързо да навигирате между всички отворени раздели в браузъра. Предвидена е възможност да комбинирате заредените раздели в различни групи, което също може да е доста полезно в много ситуации, съобщава AndroidPolice.
Вече е налична и функция за десктоп устройствата, с която да поставите курсора на мишката върху даден таб и веднага да видите информация за връзката.
Така ще си спестите време в откриването на съдържанието, което ви трябва. Интеграцията между мобилната и десктоп версията на Chrome се задълбочава с опцията да споделяте линкове между тях.  Допълнително са подобрени възможностите на гласовата услуга Google Assistant.
 
29.09.2019, 09:40 часа
547 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha