За отрицателно време: Заловиха избягалия от затвора във Враца бандит

За отрицателно време: Заловиха избягалия от затвора във Враца бандит Избягалият от затвора във Враца бандит е бил заловен за отрицателно време, научи агенция BulNews. 
Пандизчията с инициали М.М. е на 21 години от Лом. Той е бил с малка присъда за кражби, която излежавал при по-лек режим в Керамичната фабрика към изправителната институция. 
Днес той работел на външен обект в близост до главния корпус на затвора в квартал Бистрец. Въпреки че бил охраняван, младият пандизчия видял възможност да избяга и се възползвал. 
Веднага след като липсата на осъдения е забелязана бил подаден сигнал в полицията. Служителите на реда бързо намерили дирите му и го закопчали отново. Той бил спипан в района на Железния мост, като бил тръгнал пеша да се прибере у дома в Лом. В момента младият крадец е отново зад решетките в пандиза.
Затворникът е работел по обекти от близо месец. До края на присъдата му оставали едва 7 месеца. След днешното му провинение престоят му в зандана може да бъде увеличен, а режимът му най-вероятно ще бъде сменен на по-строг. 
    
02.10.2019, 16:14 часа
5256 1
Коментари

ицо тончев

02.10.2019, 20:40 часа
добре,че е умен да си бега пеши по шосето и знае на къде да фане,обучаваме ги качествено в панделата и ги образоваме и знаят къде е север и юг
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha