Трима пребиха с тояга възрастен мъж във Врачанско

Трима пребиха с тояга възрастен мъж във Врачанско Условна присъда и обществено порицание са наказанията, които получиха 36-годишен мъж и непълнолетен младеж за нападение и побой над възрастен човек. Съдът е одобрил споразумение, сключено между районната прокуратура и подсъдимите 36-годишният В.В. и непълнолетният Д.К.
Те са се признали за виновни в това, че на 22 септември, около 18 часа, между селата Крива бара и Хайредин, двамата подсъдими, в съучастие с трети, с инициали Х.К., нанесли побой на 60-годишен мъж. Нападателите използвали тояга, с която нанесли множество удари в областта на тялото на пострадалия, като са му причинили средна телесна повреда с счупване на лява мишнична кост.
В.В. е с наложено наказание от три месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок. Непълнолетният Д.К. е с „обществено порицание“, чрез поставяне на съобщение на видно място в Крива бара. Споразумението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 
04.10.2019, 15:51 часа
3215 2
Коментари

Нямам думи

05.10.2019, 13:29 часа
Господа Депутати, Пребиването на възрастни хора и деца, трябва да се третира като убийство! Не може да има условна присъда!

Безумие

04.10.2019, 16:46 часа
Е това ако е правосъдие просто не знам какво да кажа? Чудно ми е ако хипотетично "съдиите бъдат бити с тояга както е бит този човек", какви ли присъди ще издадът тогава на биячите?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha