Петя Диковска: Само ВОЛЯ може да извади Враца от класацията за най-беден район /снимки/

Петя Диковска: Само ВОЛЯ може да извади Враца от класацията за най-беден район /снимки/ „Помолих се ние от ВОЛЯ да направим успешна кампания, а народът- да има разум да направи най-добрия за него избор”, заяви кандидатката за кмет на Враца от ВОЛЯ Петя Диковска.
Партията откри своята кампания с молебен и водосвет за здраве, благоденствие и успех на всички членове на организацията и на жителите на общината. Лично врачанският митрополит Григорий водеше службата. В храма бяха и депутатите от ПГ „ВОЛЯ- Българските Родолюбци” Дора Христова и Слави Нецов. Те дойдоха да подкрепят кандидата за кмет и листата за общински съветници с номер 51.
„ Оттук нататък нашата основна цел е да извадим Враца от първото място в срамната класация за най-беден район в Европейския съюз. ВОЛЯ има потенциала да го направи и това е приоритет, който ще следваме. Старите партии не могат. Та нали именно те, изреждайки се на власт, доведоха врачани до това унизително положение?! Затова призовавам моите съграждани- не повтаряйте грешката да се доверите на статуквото. Враца има нужда от промяна в стила на управление. Обръщам се и към всички жени в общината- подкрепете ме. Нека покажа на какво сме способни ние, жените, когато имаме отговорността да подредим дома си. Общината е дом за всички ни и има нужда от нов стопанин, за да живеят всички много по-добре”, заяви Петя Диковска след молебена.
По думите й, с влизането й в общината, тя ще направи обстойна ревизия на начина, по който се е харчил общинският бюджет, ще работи най-вече за спешна оздравителна програма за болницата и за достойно заплащане на медицинския персонал, както и за модерното оборудване, ще съдейства за влизането на инвеститори в общината. Ще запознаем гражданите на Враца и с пакета "Майка и дете", който ще даде шанс на младите майки да прекарват повече време със своите деца, с което ще поведем кампания за изграждане и възпитаване на подрастващото поколение. Също така ще предложим конкретни грижи и действия за подобряване на обстановката,в която живеят  пенсионерите в общината. 
„Мисля, че до сега Враца се е управлявала с объркани приоритети. Ако хората ми се доверят, ще въведа ред и резултатите няма да закъснеят”, категорична е Петя Диковска. Тя е единствената жена - кандидат за кмет в Северна България. По образование е икономист, магистър Здравен мениджмънт. Има 20-годишен мениджърски опит в сферата на здравеопазването и фармацията.

ВОЛЯ е под номер 51 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
08.10.2019, 11:42 часа
4568 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha