Търсиш работа? Държавният архив във Видин дава до 1 600 лева за младши експерт

Търсиш работа? Държавният архив във Видин дава до 1 600 лева за младши експерт Отдел „Държавен архив“ във Видин обяви конкурс за младши експерт, научи агенция BulNews. 
Чиновникът ще трябва да участва в работата на отдела при подбора и комплектуването на документите за Националния архивен фонд при осъществяване на научно-методическото ръководство. В задълженията му са и контролът на организацията на работата с документите, тяхното опазване и използване в учрежденските архиви на държавните и общински институции от териториалния обхват на отдела.
Изискваната минимална степен на завършено образование е професионален бакалавър с V младши ранг. Професионален опит не се изисква. С предимство са кандидатите с образование в направленията история, архивистика, хуманитарни науки, икономика или инженерни науки. Мераклиите за поста трябва да имат и компютърна грамотност.
Трудовото възнаграждение за поста е от 590 лева до 1 600 лева.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. В тях ще бъдат включени въпроси от устройството и функционирането на администрацията, съответното структурно звено на отдел „Държавен архив” – Видин, дирекция  „Регионален държавен архив” - Монтана и от професионалната област на длъжността „младши експерт“.
Крайният срок за подаване на документи за участие е 14 октомври.
 
09.10.2019, 08:20 часа
2002 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha