Ето как да си направите чудотворна напитка за добро здраве

Ето как да си направите чудотворна напитка за добро здраве 500 милилитра пресен сок от целина на ден могат да променят вашето здраве и храносмилане само за една седмица. Сокът от целина е алкализираща напитка, богата на ензими, която ще възстанови здравето на черния дроб, ще балансира нивата на кръвната захар и има антисептични и противовъзпалителни свойства.

Лечебни свойства
Сокът от прясна целина помага за противодействие на ацидозата, изчиства кръвния поток, подпомага храносмилането, предотвратява мигрената, отпуска нервите, понижава кръвното налягане и премахва кожните проблеми.
Сокът от целина е наистина чудесна напитка. Това е един от най-мощните лечебни тоници на всички времена.

Ако искате да подобрите здравето си бързо и ефективно, следвайте тази процедура:
• Всяка сутрин пийте приблизително по 500 милилитра сок от целина на празен стомах. Моля, обърнете внимание: сокът трябва да е свеж и чист (без други съставки).
• Сокът от целина е лечебна, а не висококалорична напитка, така че не замества закуската. Просто изчакайте поне 15 минути, преди да ядете нещо друго.
• Ако 500 милилитра са твърде много за вас, започнете с по-малко количество и продължете постепенно да увеличавате обема до необходимото.
• Използвайте органична целина, когато е възможно.
• Ако смятате, че вкусът на натуралния сок от целина е твърде наситен, можете да го смесите със сок от една краставица и/или една ябълка. Това е чудесен вариант за начинаещи.
След като свикнете с вкуса, продължете да увеличавате съотношението в напитката на целината. Най-полезен е натуралният сок от целина, без примеси.

Как да си приготвите сока от целина?
Изплакнете целината (една връзка) и я пуснете през сокоизстисквачка или пасатор. Прецедете добре.
Пийте директно за максимална полза.
10.10.2019, 12:12 часа
1169 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha