Възмутени видинчани: Таралясник 4 години гние зарязан зад Зъболечението в града /снимки/

Възмутени видинчани: Таралясник 4 години гние зарязан зад Зъболечението в града /снимки/ Възмутени жители на Видин сигнализираха в социалните мрежи за безобразно зарязан автомобил в града, научи агенция BulNews. Хората обясняват, че повече от 4 години червен бус е паркиран зад Зъболечението и пречи не само на живущите в района, но и на хората, които минават от там. 
От снимките ясно личи, че превозното средство е изгнило сериозно, а предницата му е изтърбушена и изключително опасна за децата, които играят в района. 
Хората от квартала няколко пъти са подавали сигнали до общината, но от там им казвали, че няма какво да направят. Отговорът бил, че не се знае, кой е собственикът и няма как да принудят някой да премести буса.
„Какво се прави в този случай? Ако някой си разпознае трошката, моля да си я прибере. Този таралясник гние зарязан зад Зъболечението повече от 4 години и е много опасен за децата, които играят в района и доста често се опитват да го „превземат“ като крепост“, пише възмутеният мъж. 
Друг видинчанин обяснява подробно процеса по премахване на подобни трошки. Ако колата стои без номера повече от 6 месеца на нерегламентирано място се третира по метода на репатриране и предаване за стар метал, а парите от това са в полза на държавата.
 
11.10.2019, 08:30 часа
1602 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha