Сгащиха наквасени шофьори зад волана в Монтанско

Сгащиха наквасени шофьори зад волана в Монтанско Ченгета спипали пияни шофьори зад волана в Монтанско, съобщиха от полицията в града.
В сряда около 18.20 часа служителите на реда спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра“ с монтанска регистрация. Почерпен 36-годишен шофьор се развозвал по улица „Ботуня“, когато бил неприятно изненадан от ченгетата. Наквасеният водач е жител на Вършец.
Служителите на реда са направили проба с дрегер на шофьора. Уредът е отчел концентрация на алкохол от 1.05 промила в издишания от него въздух. Издали му талон за медицинско изследване. Нарушителят се съгласил е съгласил с показанията на техническото средство и не е дал кръвна проба.
Бил му е съставен акт.
Същата съдба последвала и 55-годишен жител на село Доктор Йосифово. Вчера около 7.25 часа полицаи спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра“, който се движел по бул. „Трети март“ в Монтана. При извършената проверка с дрегер е установено, че шофьорът е сериозно почерпен. Уредът е отчел концентрация на алкохол от 1.27 промила в издишания от него въздух. Водачът е направил и кръвна проба, след като му бил издаден талон за медицинско изследване.
Съставен му е бил акт. По случая е образувано досъдебно производство в районното управление в Монтана.
11.10.2019, 10:15 часа
3061 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha