Самотна майка удуши 7-годишния си син

Самотна майка удуши 7-годишния си син Испанската полиция задържа в Лас Нориас де Даса, западно от Алмерия, 38-годишна жена на име Ана Мари, заподозряна в убийството на 7-годишния си син Серхио чрез удушаване, съобщи "Ел Паис".
Испанката водела свирепа съдебна битка с бащата на детето за попечителството на малкия. Очакват се резултатите от аутопсията, все още се изясняват обстоятелствата на потресаващото престъпление.
Безжизненото тяло на момчето е било в колата на задържаната, но не е ясно дали то е било умъртвено там, или преди това в дома й.
Сигналът към полицията е подаден от настоящата приятелка на бащата на детето, която била предупредена от роднини. 
Срещу таткото е имало сигнали за домашно насилие, които са били архивирани. Детето е било при майка си от понеделник до петък, а през уикенда - при бащата. Имало насрочено изслушване за евентуална промяна на режима на попечителството, което може би е довела до покачване на напрежението между родителите. Съобщава се, че майката е била на лечение 10 дни в психиатрична клиника в Алмерия през лятото заради психологически срив.
При задържането й полицаите трябвало да разбият прозорците на пежото и да измъкнат със сила жената, тъй като тя им отказала да отвори вратата, като дори се опитала да избяга от патрулката. 
"Не искаше да отвори, трябваше да разбият стъклата", обясни очевидец.
11.10.2019, 14:55 часа
1704 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha