Феминистките се радват на повече оргазми

Феминистките се радват на повече оргазми Хетеросексуалните жени се радват на повече оргазми ако са феминистки в сравнение с останалите свои посестрими, установи проучване, цитирано от в. "Метро".
Изданието цитира тазгодишно проучване на британския Център за сексуално здраве. В него взели участие 462 британски хетеросексуални жени на средна възраст 40 години. Те трябвало да отговорят на въпросник относно това колко е вероятно да симулират оргазъм. Оказало се, че дамите , които изповядвали антифеминистки възгледи, били много по-склонни да имитират върховна наслада при полов акт. От своя страна представителките на тази група изпитвали по-малка наслада от половия си живот, предава БТА.
Жените, които били по-затруднени да изрекат на глас думата "клитор", също били по-склонни да симулират оргазми.
Половината от участничките в изследването с фалшив екстаз се оправдали с това, че не искали да наранят чувствата на партньора си. Но проучването установило, че инсценираните оргазми са започнали да намаляват в цифрово изражение. Седемдесет процента от дамите, които симулирали в миналото, признали, че вече не го правят.
17.10.2019, 10:00 часа
492 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha