Ето какви изненади крие понеделникът за 12-те зодии

Ето какви изненади крие понеделникът за 12-те зодии

Овен
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни.
Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури.
Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Телец
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.
Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Отделете време за приятелите и семейството.
Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Не е разумно да вземате пари в заем. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Близнаци
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес обърнете внимание на отношенията си. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате.
Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес е по-добре да не пътувате.

Рак
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви.
В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Днес дайте инициативата на другите.

Лъв
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена.
Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност.
Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Дева
Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Понеделник не е лош ден за Девите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество.
Обърнете внимание също и на човека до себе си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Грижете се добре за здравето си.
Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Везни
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешният ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък.
Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех.
Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете борбени.

Скорпион
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех.
Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.
Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Стрелец
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Близките ще Ви зарадват с мил жест.
Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас.
Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно.
Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Малко по-нервен е днешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно.
При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта.
През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.
Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

14.10.2019, 08:15 часа
3663 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha