В Бяла Слатина организираха състезание по шосейно колоездене /снимки/

В Бяла Слатина организираха състезание по шосейно колоездене /снимки/ Миналата събота Бяла Слатина беше домакин на състезание по шосейно колоездене купа"Бяла Слатина" в дисциплината "бягане по часовник" . Състезанието беше организирано съвместно от община Бяла Слатина и колоездачен клуб "Враца Велообщество". В надпреварата взеха участие над 75 колоездача от всички краища на родината ни, като най-много бяха от Враца и София. Преди голямото състезание, организаторите бяха направили състезание за деца с любителски велосипеди от центъра на града до края му в посока село Бърдарски геран с обща дължина 2.5 км. В голямата надпревара в дисциплината "бягане по часовник" колоездачите трябваше да направят обиколка от изхода на град Бяла Слатина до село Бърдарски геран общо 13,2км обиколка.
С най-добро време беше Георги Начев от Троян, състезаващ се за колоездачен клуб "Сините камъни" от Сливен, който спечели и купа "Бяла Слатина".
Организаторите изказват особени благодарности на г-н Стилиян Чомаковски и неговата фирма „Чомстил“, които бяха единствените спонсори на състезанието.
14.10.2019, 09:21 часа
2256 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha