Певица с разкошен балкон се пусна топлес с разсъждения за смисъла на живота /снимки/

Певица с разкошен балкон се пусна топлес с разсъждения за смисъла на живота /снимки/ Певицата и актриса Даша Астафиева умее така изкусно и съблазнително да се съблича пред камерата, че еротичните й фотосесии отдавна са възприемани от феновете като отделна форма на изкуство. Заради своята ярка красота и неприкрита сексуалност често е наричана „украинската Моника Белучи“. Тя само потвърди статута си на една от най-съблазнителните жени, участвайки в поредната провокативна фотосесия. Астафиева публикува няколко снимки на страницата си в Instagram.
Даша позира без сутиен в прозрачен дъждобран, като на кадрите се вижда разкошният й бюст с впечатляващи размери. Дръзката й визия се подчертава перфектно и от панталоните и обувките с висок ток. Косата е гладко разположена назад, гримът е естествен. Красавицата позира на маса - тя седи грациозно върху дървената повърхност. "Говоря малко. Повече чувствам и преживявам. Но вие питайте. Аз съм наблизо", написа Даша Астафиева към фотографиите.
След това певицата споделя философски лирически размисли в проза, оставяйки чувствено послание. "Прозрачно наметало, което се стопи в колата от слънцето ... Толкова символично. Колко много хора в живота ни, надхвърляйки всички граници на важност и значимост, прикривайки се от всички несгоди и стихии, украсявайки и допълвайки незабравимите кадри от живота, изчезват впоследствие. Те оставят знак „Аз бях тук.“ Но аз си отидох и след себе си оставих теб… Какво остави? Остави ми: кафе, връщайки се сутрин, държейки се за ръце в метрото. Истина, от която никой не се нуждае . И таванът. С малък прозорец в небето", написа тя под поредицата от снимки.
Звездата споделя и фрагмент от неотдавнашното си интервю, в което обяснява защо предпочита да се разголва пред камера.
"Вчера в интервю: Никога не съм се "опитвала" да сваля нещо нарочно, ами винаги съм го "правила". Може би по-добре от другите ... И винаги е важно да се работи с професионалисти. Защо се събличам? Защото ми се получава. Защото е трудно и или ти е даденост, или не го притежаваш“. Искате да поспорите? Просто се съблечете. И ще кажа дали ви се получава ... "- предлага Астафиева.
18.10.2019, 12:00 часа
2067 1
Коментари

Одорбявам

19.10.2019, 18:14 часа
Добра е. Моа си я ева без да ми омръзне поне 1-2 години, а ако се и старае и повече.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha