Удариха с 12 акта трима бракониери, набрали си по една каруца дърва в Монтанско

Удариха с 12 акта трима бракониери, набрали си по една каруца дърва в Монтанско Полицаи удариха с куп актове бракониери от Монтанско, набрали си по една каруца дърва, съобщиха от МВР в града.
Вчера между 18 и 22 часа на територията, обслужвана от полицията във Вършец е била проведена специализирана операция. Тя била с цел противодействие на конвеционалната престъпност. При нея били проверени 2 обекта, 3 каруци и 5 лица.
В хода на операцията около 20 часа в местността Синчово поле били установени 3 конски каруци, натоварени с общо 2.1 куб.м. дъбови дърва за огрев и 2 резачки. Дърветата били без контролна горска марка и превозен билет. При проверката служителите на реда установили, че талигите са собственост и управлявани от трима жители на кв. „Изток”. Мъжете били на 44, 34 и 31 години. 
Униформените съставили на тримата по 2 акта по закона за движение по пътищата, актове по закона за горите и предупреждения по чл. 65 от ЗМВР. Конските каруци, дървата за огрев и моторните триони са иззети. В районното управление в курортния град са образувани преписки. 

*Снимката е илюстративна
 
16.10.2019, 11:55 часа
4242 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha