Доказаните професионалисти от МК „БАСТА“ ще се борят врачани да живеят по-добре

Доказаните професионалисти от МК „БАСТА“ ще се борят врачани да живеят по-добре Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и авторитарното управление на община Враца. Местна коалиция „БАСТА“ се обявява за: безплатни детски градини; отмяна на синята зона; изграждане на общински паркинги; развитие на кварталите и селата; намаляване на общинските данъци и такси.
На „Местни избори `2019 г.” коалицията се явява с пълна кандидатска листа от 37 съветници – професионалисти с опит в различни сфери, които имат познанията да направят Враца по-добро място за живеене.
Водач на листата е Борислав Банчев – доказан политик и същевременно човек от народа. Вече 20 години той е най-активния общински съветник, който неуморно и без страх разобличава лъжите на управляващите. Врачани знаят как да го намерят. Знаят и че офиса на Банчев е винаги отворен за проблемите им, а решените с негова помощ са много. Избраният от врачани общински съветник Борислав Банчев се бори за благото на хората - бори се за по-ниски данъци, такси и утежнения.
Част от екипа на МК “БАСТА“ е д-р Чавдар Манов, който е отдал по-голямата част от живота си на грижата за здравето на врачани. След завършване на образованието си работи в Регионална здравна инспекция във Враца. Доказателство за професионализъм е издигането му в служебната йерархия от лекар-ординатор през началник на отдел, заместник-директор до директор на институцията. Към момента е директор на дирекция „Надзор на заразните болести“. Като общински съветник д-р Манов ще работи за по-достъпно и качествено здравеопазване, за намаляване на общинските данъци, за инвестиции в крайните квартали и селата.
В кандидатската листа за съветници на МК”БАСТА” е и стоматологът д-р Димитър Димитров, който повече от 30 години се грижи врачани да са по-усмихнати. Той ще работи за поставянето на гражданите във фокуса на местната власт, за повече инвестиции в малките населени места и кварталите, за осъществяването на изнесени приемни по селата, чрез които да се подпомага дейността на кметствата, както и да се събере актуална информация за конкретните проблеми и нужди на хората. Ще се бори врачаните, живеещи извън центъра на града, да се чувстват равнопоставени и да получават навременни и качествени услуги. 
Сред нежните остриета на МК ”БАСТА” е Денка Димитрова -  доказан професионалист с над 20-годишен опит в сферата на здравеопазването и правото. Повече от 10 години Денка е работила в Центъра за психично здраве във Враца, а от 2000 г. е един от утвърдените и предпочитаните адвокати в региона. Животът и проблемите на хората минават пред очите й, затова винаги помага с каквото може. Като общински съветник ще работи за промяна на отношението към гражданите, за облекчаване на административните и бюрократичните тежести, за предоставяне на изнесени юридически консултации по селата, за осъществяването на строг контрол върху търгове и обществени поръчки, спазвайки стриктно принципите на прозрачност, справедливост и законност. 
Сред екипа на МК”БАСТА” е и Бойко Илиев - финансист и началник на отдел в приходната агенция. Врачани го познават като „Бойко от НАП“, който повече от 25 години работи в сферата на финансите и данъчното осигуряване. Той е човек, превърнал работата си в лична кауза, помагайки на всеки, който потърси съдействие. Негов девиз е: „Дисциплината ражда резултати“, затова като общински съветник ще работи за промяна в модела на обслужване на гражданите, за поемане на лична отговорност при неизпълнени обещания и насочване на повече средства и програми в селата и кварталите.
В кандидатската листа за съветници на МК”БАСТА” присъстват само доказани професионалисти в различни сфери. Доверете ни се, за да работим за благото на ВРАЦА и ВРАЧАНИ.
На 27 октомври подкрепете кандидатите за общински съветници на МК ”БАСТА“ с №70 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
17.10.2019, 08:20 часа
2763 0