Надежда Йорданова: Има надежда за община Мездра

Надежда Йорданова: Има надежда за община Мездра Нека на тези избори да изберем кмет, който е загрижен за качеството на живот в община Мездра, за здравето и проблемите на хората, за привличането на инвеститори, за задържането на младите хора в града ни, където да търсят своята реализация и където да участват в обществения живот. 
„Казвам се Надежда Йорданова и съм кандидат за кмет на община Мездра.
Родена съм, учила съм, живея, работя в община Мездра. Тук живеят моите деца, както и всички мои приятели и колеги.
Двадесет и осем години моето семейство инвестира в община Мездра. За двадесет и осем години изградихме няколко работещи предприятия. В тях създадохме постоянни над 170 броя работни места. Това е работа. 16 години бях общински съветник. 16 години живях с проблемите на oбщина Мездра и участвах във вземането на решения за нейното развитие. Това е работа. С построяването на хотелски комплекс "Ариел" и с изграждането на винарската изба, ще открием още  55 постоянни работни места. Това е работа.
И затова не ми е безразлично кой ще  управлява общината през следващите четири години, как ще се развива и какво ще се случва в нея. Затова и се кандидатирам. Защото не мога да бъда безучастна пред проблемите на общината ни. Защото искам Мездра да се превърне в един приветлив  европейски град, с добра инфраструктура, с работещи предприятия, даващи на своите работници достойни заплати. Училищата да предлагат добро образование. Да имаме  отлично здравеопазване. 
Затова искам да участвам във вземането на решения за развитието на нашата община.И защото смятам, че любимият град има нужда от нови лица  в управлението.”
НОМЕР 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
22.10.2019, 11:40 часа
1671 0