Интересът към „Теклас“ не стихва, ето кога започват работа първите кадри

Интересът към „Теклас“ не стихва, ето кога започват работа първите кадри Интересът към новостроящия се завод на „Теклас – България“ ЕАД във Враца не стихва, научи агенция BulNews. До момента кандидатури за работа в турската компания са си подали над 300 врачани. 
По-голямата част от мераклиите да се трудят в автомобилния гигант са хора, които работят извън града и искат да се приберат у дома и да не пътуват до службата си. 
Днес шефката на бюрото по труда Маргарита Ангелова заяви, че се очаква първите 100 работника в завода да започнат работа в края на февруари или началото на март другата година. Те най-вероятно ще играят ролята на ментори на работниците, които ще бъдат наети след тях. От компанията вече са се спрели на първите служители, които ще положат основата и ще обучават всички останали кадри. 
Припомняме, че чистата средна работна заплата, която ще получават работниците, е от 850 до 2 000 лева, като от компанията уточняват точния размер на заплащането за всяка отделна позиция на среща с човека, който са избрали да работи за тях.
 
23.10.2019, 11:46 часа
4883 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha