Организират футболен празник за момичета и момчета във Враца

Организират футболен празник за момичета и момчета във Враца В събота (26 октомври) от 9 до 12 часа на стадион "Христо Ботев" ще се проведе футболен турнир за деца родени през 2010, 2011 и 2012 година. Той е заключителна част от реализирания от Академия "Ботев" Враца проект "Футболна ваканция за момичета и момчета". Децата, които вече са избрали футбола за свой любим спорт, както и тези, които тепърва искат да опитат любимата на милиарди хора по света игра са добре дошли на централния терен на стадион "Христо Ботев".
Събитието започва в 9 часа, ще има много състезания и игри, организирани от треньорите на "Ботев" Враца. Батковците от мъжкия отбор също ще се включат. В рамките на проекта бяха проведени безплатни тренировки в рамките на спортния комплекс, в училищата на Враца и някои населени места в общината. Сега всички деца са добре дошли на централния терен, където се изявяват Божинов, Домовчийски и Краси Костов.
Събитието "Футболна ваканция за момичета и момчета - Враца 2019" се организира със съдействието на обществен дарителски фонд и Фондация Америка за България.  
24.10.2019, 11:46 часа
769 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha