Оставиха в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилване на непълнолетна в София

Оставиха в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилване на непълнолетна в София Съдът остави в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилването на непълнолетно момиче в София.
Заради лични подробности, свързани с престъплението, днешното заседание се проведе при закрити врата. Веднага след като решението беше прочетено, обвиняемите бяха задържани.
Според МВР престъплението е било извършено миналия вторник около полунощ в изоставена постройка. В хода на разследването са били задържани три момчета. По първоначална информация едно от тях само е гледало какво вършат другите. По-късно то е освободено, а на останалите двама е наложена мярка „надзор и контрол от инспектор в Детска педагогическа стая”. От прокуратурата обаче обжалваха това решение и настояха, въпреки възрастта на предполагаемите извършители, те да останат в ареста.
Пострадалото момиче живее в Център за настаняване от семеен тип. Момчетата от Афганистан твърдят, че са си платили и актът e бил доброволен. Те все още нямат статут на бежанци. Пребивават в центъра за бежанци във "Военна рампа", където бяха задържани.
 
24.10.2019, 16:56 часа
1044 1
Коментари

Хуманоид

24.10.2019, 21:51 часа
Мръсни чернилки наводниха континента
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha