Газ до дупка! Дрифтъри размазаха „БМВ“ в стълб във Враца /снимки/

Газ до дупка! Дрифтъри размазаха „БМВ“ в стълб във Враца /снимки/ Младежи, вживели се като герои от холивудския екшън „Бързи и яростни“, се разминаха с хепи енда, научи BulNews.bg. Дрифтъри, въртели гумите на лъскаво „БМВ“ цял ден вчера из Враца, накрая го размазали в стълб. 
Инцидентът е станал към 22.30 часа снощи на булевард „2-ри юни“ пред хотел „Зора“. Неизвестен джигит юркал здраво бавареца пета серия в посока изхода на града. Шумахерът обаче загубил контрол над мощната машина и тя излязла от пътя в дясно по посоката си на движение. След като се забило в стълб на уличното осветление, „БМВ“-то се завъртяло на шосето. 
Паникьосаните пътници само прибутали колата до тротоара и си плюли на петите, като я зарязали там. От полицията във Враца казаха, че при тях не е постъпвал сигнал за произшествието. По думите на очевидци обаче катастрофиралите били група младежи. Хора коментират в социалните мрежи, че баварецът цял ден е фучал из улиците на града, като дрифт изпълнения се правели с него и в ж.к. „Дъбника“. 
Тази сутрин автомобилът все още бе на местопроизшествието. Нанесените по него щети са доста големи и най-вероятно няма как да бъде преместен на собствен ход. 
 
25.10.2019, 10:13 часа
5492 3
Коментари

Шумахеро от Северозападо

26.10.2019, 07:37 часа
БМВ ударено отзаде нема !

Стоян

25.10.2019, 12:38 часа
тва копиле ше пребие и некое невинно дете или човек тцтц тооо шумахер май плаче за отнемане на книжка или нещо поооо твърдо крайно време да се спре с това че сериозно някой ще пострада а това нее нужно проверки да има яко без жалене за такива младежи

Bravo

25.10.2019, 10:44 часа
Само така да се блъскат. Браво.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha