Огнена вендета! Драснаха клечката на колите на кандидат за кмет в Монтанско /снимки/

Огнена вендета! Драснаха клечката на колите на кандидат за кмет в Монтанско /снимки/ Неизвестни са запалили колите на кандидат за кмет в Монтанско, научи агенция BulNews. Огнената атака е извършена срещу Петър Ангелов, който в неделя ще се бори на балотаж да оглави село Ерден. 
Престъплението е било извършено малко преди 4 часа тази сутрин. Запалени били син „Фолксваген Шаран“ и черен „Фолксваген Голф“. И двата автомобила са ползвани от  претендента за кметския стол и били паркирани на улицата пред дома му.
Тази нощ 49-годишният Ангелов и семейството му били разбудени от шумовете от горящите коли. Незабавно бил подаден сигнал за атентата, но докато на мястото пристигнал екип на пожарната и полицията возилата били напълно изгорели. За щастие при палежа няма пострадали хора. 
Петър Ангелов е кандидат за кмет на Ерден от „Съюз на свободните демократи“. В неделя той ще се изправи на балотаж за кметския стол срещу досегашната кметица Еленка Василева. На първия тур той получи 31.89% одобрение от гласоподавателите, като вота си за него дадоха 96 човека. Опонентката му е подкрепена от „Българска нова демокрация“, като за нея са гласували 126 човека или 41.86% от хората.
В момента от полицията водят разследване по случая. 
 
30.10.2019, 10:12 часа
4181 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha