От последните минути! Свирепа катастрофа с монтански ТИР между Арчар и Видин, има много ранени /снимки/

От последните минути! Свирепа катастрофа с монтански ТИР между Арчар и Видин, има много ранени /снимки/ Тежка катастрофа с много ранени е станала преди минути между село Арчар и Видин, видя първо репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил „Форд“ с германска регистрация е поднесъл на десен завой близо до ресторант „Рациария“ и се е ударил в идващ от „Дунав мост“ 2 монтански ТИР. От зловещия удар колата е напълно размазана. На мястото на катастрофата вече пристигна полиция, като всеки момент се очакват и няколко линейки.
По първоначална информация в леката кола са се возили мъж, жена и две деца, като всички те са ранени. По тях има много кръв, а останалите шофьори им оказват първа помощ. Предното стъкло на автомобила е на сол, а въздушните възглавници са целите в кръв.
По цялото пътно платно са разпилени части от размазаната кола. Движението в този участък е временно затворено, за да могат да пристигнат линейките. Очаква се през следващия поне 1 час трафикът между Арчар и Видин да бъде преустановен, а натрупалите се колони от двете страни ще изчакат на място. Пътни полицаи регулират движението, като пренасочват автомобилите по Е-79.
30.10.2019, 14:45 часа
11320 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha