Лош късмет! Катастрофира главният редактор на „Конкурент“ Гошо Синдика /снимки/

Лош късмет! Катастрофира главният редактор на „Конкурент“ Гошо Синдика /снимки/ Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, познат на обществеността в града като Гошо Синдика, катастрофира преди минути, видя екип на BulNews.bg. 
Инцидентът стана на улица „Иванка Ботева“. Александров шофирал лек автомобил „Опел Мерива“. От едно от паркоместата вдясно тръгвала да изкарва назад жена с „Фолксваген Голф“. Когато колата се подала на шосето, Синдика я блъснал. 
След ПТП-то Александров поискал по-скоро да замете случката, преди някой от екипа на BulNews да се отзове както обикновено на мястото на събитието. Той предложил на жената да съставят двустранен протокол за пред застрахователите и да не се вика полиция, за да може да офейка колкото може по-бързо. Шофьорката обаче била категорична, че не носи вина за инцидента, тъй като по думите й „Опел“-ът се движел прекалено бързо. 
Така за лош късмет на Жоро Александров, наш екип след броени минути вече беше на местопроизшествието и документира неприятната случка. 
За редактора на замиращото издание остава утехата, че за сефте наистина може да се похвали, че е бил на мястото на събитието преди BulNews. Нещо обаче ни подсказва, че ПТП-то няма да намери място на страниците на вестника, нито на сайта му, тъй като това ясно ще покаже, че уменията на редактора да управлява кола са същите като тези да управлява медията – нулеви…
31.10.2019, 14:21 часа
9933 4
Коментари

Мистър справедливост

31.10.2019, 19:22 часа
Тоя Гошо Синдика ми е много смешен. Става да играе главен редактор в пародиен сериал.

noragami

31.10.2019, 17:51 часа
Ако дават 200 преференции за ПТП от днес вече да е и общински съветник.

Torlak

31.10.2019, 17:48 часа
Ма па си е гъзар. Ша има ли с кво да са прибере на Ружинци таа недея

Наблюдател

31.10.2019, 16:25 часа
Ей, тъй като му тръгне на човек-вчера катастрофира като личност, днес като шофьор, дано задницата на жена му да не е поднесла
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha