Събират помощи за близките на починалото дете от Кардам

Събират помощи за близките на починалото дете от Кардам

Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно дете, а други две се озоваха в болница на ръба на живота след съмнение за отравяне, предаде NOVA.
Родители от училището на починалото момче в Генерал Тошево разпространяват кутии за дарения, а кампанията привлича все повече желаещи да помогнат.
Жителите на града са потресени от условията, в които живее семейството. Досега обаче никой  не е знаел колко тежко е положението им, защото те никога не са искали помощ.
"Синът ми познава починалото момче. Той ме подтикна да започна каузата. Събираме топли дрехи и обувки. Ще им занеса камина. Един човек плати им занесе дърва”, заяви пред Нова тв Вили Димитрова, инициатор на кампанията.
Децата на са 13, 5, 4, 7 и на 11 години.
Димитрова  призна, че съседка на семейството е казала от какво имат нужда. "Като цяло имат нужда от всичко, дори и печката им не работи добре", призна Димитрова.
Адриан Стоянов е друг от инициаторите на кампанията. Той обясни, че става въпрос за българско семейство и заради това трябва да му се помогне.

01.11.2019, 10:30 часа
665 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha