Записването за курсове по програмиране на Враца софтуер продължава до 10 ноември

Записването за курсове по програмиране на Враца софтуер продължава до 10 ноември Продължава записването за новото издание на 9-месечните курсове по програмиране на Враца софтуер общество. До 10 ноември може да кандидатствате онлайн за едно от двете направления - Уеб разработка с PHP или Java и андроид технологии. Курсовете са предназначени за напълно начинаещи - ученици в гимназия, работещи и безработни. Провеждат се два пъти седмично в извънработно време - в делничен ден и събота или неделя.
Началото на новият сезон на курсовете по програмиране е този декември. След края на обучението участниците ще бъдат подготвени да започнат стаж в софтуерна компания. Четири компании-партньори на Враца софтуер наемат успешно завършилите курсисти в града. Към момента повече от 30 човека от завършилите работят в ИТ сферата във Враца. 
Мисията на Враца Софтуер да предоставя възможности за предизвикателна и добре платена работа на врачани в родния си град срещна разбиране от Фондация “Америка за България” , която е изключително съпричастна към създаването на възможности за работа и образование на младите хора в България.
След като наскоро създадоха първото споделено работно пространство (coworking space) във Враца, от организацията споделят, че след обученията по програмирането и дигитален маркетинг, врачани съвсем скоро ще имат възможност да се обучават и на дизайн.
Ако искате да сте част от дигиталната промяна във Враца, кандидатствайте тук
05.11.2019, 09:16 часа
952 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha