Новите кметове и общински съветници в Криводол встъпиха в длъжност /снимки/

Новите кметове и общински съветници в Криводол встъпиха в длъжност /снимки/ Новоизбраният кмет на община Криводол Христо Доков положи официално клетва. Символът на града-огърлица му беше връчена от областния управител Малина Николова.
„Благодаря на всички за доверието и подкрепата. Знам, че сега ще трябва да го оправдаем и тук пред вас обещавам, че няма да ви подведем. Сигурен съм, че всички заедно ще променим града и общината към по-добро“, категоричен бе Христо Доков.
Официално встъпиха в длъжност и новоизбраните общински съветници. Това са представителите на ГЕРБ Петър Комитски, Момчил Върбанов,  Маргарита Кацарска, Евгени Ефремов, Константин Петров. От квотата на БДЦ в местния парламент влизат Валерий Гълъбов, Йордан Иванов, Николай Митрофанов, Румен Илиев и Цветомира Димова. Останалите три места в общинския съвет си поделят съответно БСП за България (Светлин Върбанов и Иван Иванов) и ДПС (Георги Костадинов). За председател на местния парламент бе избран Петър Комитски.
Клетва положиха и новоизбраните кметове на села в община Криводол.
Областният управител пожела на новите управници здраве, сили, енергия, воля и дух, с които да реализират успешен и прогресивен Мандат 2019-2023г.
06.11.2019, 15:55 часа
3064 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha