Съвети от частен детектив: Ето как да хванете неверника

Съвети от частен детектив: Ето как да хванете неверника Ако сте от онези жени, които се терзаят дали половинката им кръшка, вече може да хванете неверника. Частен детектив издаде тайните в проследяването на съпрузи, които кръшкат. И ако нямате достатъчно средства за услугите на детективска агенция, може сами да се убедите във верността на половинката си.

Първото нещо, което трябва да направите, е да обърнете внимание на телефонните разговори и профилите на мъжа ви в социалните мрежи. Ако забележите много харесвания от непознати жени под снимки, появата на нови хора като приятели или пък чести разговори с даден номер, трябва да имате едно наум. Ако в телефона на любимия ви се появят приятели със странни имена, значи нещо не е наред. Повечето хора, които изневеряват, не са особено изобретателни и смятат, че половинката им няма да забележи тези нестандартни приятели.

Вторият белег, по който може да разпознаете изневярата, е, че често кръшкачът променя поведението и навиците си. Например, ако половинката ви е излизал да пие по бира с приятели, а сега се прибира трезв като краставичка, трябва да ви светне червената лампичка. Тревожен сигнал могат да бъдат и новите интереси на половинката ви. Например, ако изведнъж той започне да ходи на фитнес, а преди това е бягал като дявол от тамян от залата, най-вероятно иска да влезе във форма за новата си изгора.

Третият тревожен сигнал за изневяра е промяната на ежедневните навици. Например, ако партньорът ви не обръща по принцип много внимание на външния си вид, а след това изведнъж стане много суетен, най-вероятно иска да направи приятно впечатление на любовницата си.

И не на последно място, категоричен сигнал за изневяра е липсата на желание за секс. Особено ако няма външни предпоставки за понижаване на либидото. Въпреки това, ако наистина обичате и познавате половинката си, сами ще усетите интуитивно промените в партньора и ще разбере, че ви изневерява. Най-добре е да поговорите открито за вашите притеснения. Важно е да не се превръщате в мнителна ревнивка, която прави от мухата – слон.
10.11.2019, 11:00 часа
1280 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha