Затвор за мъж, отвлякъл и измъчвал жена в Кърджали

Затвор за мъж, отвлякъл и измъчвал жена в Кърджали По обвинителен акт на Районна прокуратура - Кърджали е бил осъден З.А., на 29 г., за противозаконно лишаване от свобода. 
Обвинението е за това, че от неустановена дата през месец септември 2017 г. до 14 февруари 2018 г. в гр. Кърджали противозаконно лишил от свобода 41-годишна жена, като деянието е извършено по начин, мъчителен и опасен за здравето на пострадалата и лишаването от свобода е продължило повече от две денонощия. Съдът е наложил на З.А. наказание „лишаване от свобода“ за срок от пет години и два месеца при първоначален „строг“ режим.
През 2017 г. пострадалата се запознала със З.А. в гр. Кърджали. Той я поканил да заживее в дома му и първоначално отношенията им били добри, но след това се променили. Той напълно ограничил възможността на жената да излиза от дома му.
Когато отивал навън, заключвал пострадалата в банята. Ако се наложило тя да излиза извън къщата, винаги била придружавана от З.А., защото се страхувал да не избяга. Мъжът контролирал телефонните ѝ обаждания, като впоследствие взел телефона ѝ и го продал, за да не може да потърси помощ. Когато пострадалата изявявала желание да си тръгне, З.А. ѝ нанасял побой – удрял я с ръце, с пластмасова тръба, с цепеница, с чайник.
Татуирал името си на рамото ѝ, без нейното съгласие. Правел ѝ снимки с личния си телефон, от които били видни следите от побоите.
Присъдата е влязла в сила и е приведена в изпълнение.
08.11.2019, 16:06 часа
370 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha