"Ботев"/Враца/ представи официално Тони Здравков като старши-треньор /снимки/

"Ботев"/Враца/ представи официално Тони Здравков като старши-треньор /снимки/ „Ботев“/Враца/ обяви новия си старши-треньор. Антони Здравков е приел да поеме тима след оставката на Сашо Ангелов. Още миналата сряда агенция BulNews сложи край на прогнозите и слуховете, като първа написа, че опитния специалист ще застане начело на врачани.
От 13.30 бе и представянето на новия старши-треньор пред медиите на стадиона, а веднага след това Здравков започна работа. Заедно с него на пресконференцията беше представен и кондиционният треньор Ивайло Младенов, който се завръща на стадион „Христо Ботев“.
„Тони Здравков е добре познат на футболната общественост. Той познава обстановката, така че се надяваме да навлезе лесно и бързо. Онова, което ни липсва, са победите. Не се съмнявам, че под ръководството на Здравков, момчетата ще ги усетят отново“, заяви кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на управителния съвет на футболния клуб.
„Историята е важна, но бъдещето – още по-важно“, така философски кметът описа почти 3-годишния период, в който начело на отбора беше Сашо Ангелов. „Никой не отрича свършеното от него. Заради успехите, които постигна, Сашо е и ще бъде част от този клуб. Дойде време да си тръгне и никой не бива да омаловажава постигнато от него“, каза още той.
Пред врачани е имало още един вариант за овакантения пост, но поканеният специалист е отказал предложението. Така Здравков е останал единствен вариант.
За него това ще е втори период начело на „Ботев“, който води между 2011 и 2013 г. През втория сезон обаче тимът изпадна във втория ни ешелон.
Официалният дебют на новия наставник ще е на 23 ноември срещу ЦСКА.
11.11.2019, 15:33 часа
2075 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha