Осъдиха майка от Враца, зарязала двете си деца преди 3 години

Осъдиха майка от Враца, зарязала двете си деца преди 3 години Майка от Враца, която зарязала децата си и отказала да плаща издръжка за тях през последните 3 години, бе изправена на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews.  
Д.И. е с начално образование, безработна и с богато криминално досие. Врачанката не е омъжвана, но е живяла на семейни начала с бившия си възлюбен, от който има две деца. Отношенията между двамата се обтегнали и тя си тръгнала от семейното огнище, оставяйки децата при бившия си. 
През декември 2016 година мъжът й получил изцяло правата над децата, като Д.И. трябвало да му плаща месечна издръжка в размер на 110 лева за всяко едно от децата. Врачанката обаче не дала и лев на отрочетата си въпреки решението на съда и нуждата, в която бил изпаднал самотният татко. Това накарало мъжа да подаде жалба срещу нея в съда. Преди дни магистратите от районния съд във Враца постановиха, че жената ще трябва да изплати на децата си сумата от 6 820 лева за последните 3 години.
Освен това, Д.И. била осъдена на седем месеца пробация, при която два пъти седмично ще трябва да се подписва и да се среща с пробационен служител.
Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред врачанския окръжен съд.
 
12.11.2019, 08:50 часа
2329 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha