Новият кмет на Мизия се закле! Валя Берчева се зарече да бъде безкомпромисна

Новият кмет на Мизия се закле! Валя Берчева се зарече да бъде безкомпромисна "Вярвам, че община Мизия ще се развива по един нов и модерен начин", с тези думи областният управител Малина Николова изрази подкрепата си към новоизбрания кмет на общината Валя Берчева по време на първото заседание на Общински съвет – Мизия. На тържествената клетвена церемония, официално встъпиха в длъжност кметовете и общинските съветници. Областният управител Малина Николова изрази увереност, че държавната и местна власт заедно ще работят за доброто бъдеще на Мизия. 
Кметът на община Мизия Валя Берчева прие символите на местната власт и заяви, че поема ясно отговорността и предизвикателството от трудните решения, които предстоят. 
„Знам, че гражданите на общината очакват незабавни действия. За това гарантирам, че ще бъда водена единствено от мисълта, че Мизия няма време. Защото всички ние заслужаваме облагородени райони, достъпни пътища, качествено почистване, конкурентно образование и, не на последно място, пробуждането на Мизия би могло да върне тук нашите деца!“, категорична беше Берчева.
Тя се обърна към кметовете на кметства, като посочи, че ще търси различни форми на партньорство във всички населени места. 
„Ще бъда безкомпромистна към всеки, който отказва да работи за бъдещето на Мизия. Ще държа на прозрачността и няма да допусна корупцията и беззаконието да властват в Мизия. Благодаря на всички жители на общината, които ми се довериха! Няма да Ви предам и ще отдам цялата си енергия за развитието на всички населени места“, завърши приветственото си слово Валя Берчева. 
Общински съвет – Мизия с мнозинство избра за свой председател общинският съветник Татяна Спасова. 
„Този избор е чест за мен и аз гарантирам за функционирането на един изключително конструктивен и отговорен общински съвет, който ще се ръководи от законите на страната и ще работи в името на развитието на община Мизия и нейните граждани“, каза председателят Татяна Спасова. 
Официални гости на тържественото заседание бяха народният представител Красен Кръстев, кметът на община Козлодуй Маринела Николова, заместник областният управител Мирослав Комитски и граждани.
В края на заседанието беше отслужен молебен за здраве и благоденствие.
 
12.11.2019, 09:55 часа
2954 1
Коментари

ссс

12.11.2019, 10:21 часа
Успешна и борбена млада жена! Бъди категорична в действията си! Не се поддавай на манипулации, каквито би могло да ти подготви обкръжението на бившите! Но запомни, че сред тях има и качествени хора,които не са имали друг шанс и друга алтернатива!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha