Иван Лазаров положи клетва като кмет на община Вършец

Иван Лазаров положи клетва като кмет на община Вършец За трети път Иван Лазаров се закле да работи за благоденствието на курортната община. Това стана на официална церемония, водена от областния управител Росен Белчев. Той подари на градоначалника българската конституция, папка и химикалка, с която да подписва новите договори за евросредства. Подкрепата си за новия мандат на кмета даде и народният представител Дилян Димитров. Водосвет за здраве и благополучие извърши архимандрит Антим заедно с местния свещеник Балджиев. Първи положиха клетва съветниците, а след тях и Лазарoв.
"Осъзнавам отговорността, която поемам. Ще работя в името на всички жители в община Вършец, не само за тези, който гласуваха за мен", каза Лазаров.
Последва и клетва на двамата избрани кметове на села – Емил Димитров и Ангел Петров. За председател на общинския съвет бе избран Анатоли Димитров:
„За първи път в новата история на Вършец имаме избран кмет за трети път. За пръв път в новата история на Вършец имаме избран председател на Общинския съвет за трети път. Водихме чиста и почтена предизборна кампания и не се поддадохме на клеветите и черния пиар. Време е да работим заедно за бъдещето на Вършец.“
Тържествената сесия бе закрита с изпълнения на певчески състав от Гаганица. 
12.11.2019, 12:10 часа
1532 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha