Кметът на Мездра Иван Аспарухов встъпи в длъжност

Кметът на Мездра Иван Аспарухов встъпи в длъжност Новоизбраният общински съвет в Мездра проведе днес своето първо заседание. На него пред областния управител на Враца Малина Николова, общинските съветници положиха клетва. Клетва положиха и избраният за кмет на общината Иван Аспарухов, както и 11 кметове на кметства в общината. 
Иван Аспарухов се обърна към избраните общински съветници, кметове и гости: "Изключително съм благодарен за направения избор, благодаря и на общинската администрация, че днес е тук, за да уважи Община Мездра. Ще направя всичко възможно да потегли Северозапада в добрата и правилната посока. Искам да поздравя 11-те кметове и тези, които ще назначим - 16 кметски наместници. На тях искам да кажа само едно нещо... Народът ни е разделен, хората са ни унижени, хората в населените места са в много тежко състояние, искам да бъдете моите генерали по места." 
След проведеното тайно гласуване, председателят на изборната комисия Георги Валентинов обяви резултатите, от които стана видно, че за председател на общинския съвет в Мездра е избрана отново Яна Нинова, с 12 гласа. За другата кандидатура - Галя Георгиева, гласуваха 7 от общинските съветници. 
12.11.2019, 16:29 часа
2191 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha