Трагедия на Е-79! Мъж от Берковица загина при нелеп инцидент край Дунав мост 2

Трагедия на Е-79! Мъж от Берковица загина при нелеп инцидент край Дунав мост 2 Млад мъж загина при ужасяващ инцидент край Дунав мост 2, научи агенция BulNews.
Вчера, около 16 часа, на главен път Е-79, е загинал служител на фирма по време на изпълнение на служебни задължения. Починалият мъж се казва Стефан Стефанов. Той е 34-годишен жител на Берковица. 
Секунди преди фаталния удар, Стефан подменял стационарни камери на пътя. По време на инцидента, загиналият бил на висока вишка, поставена на специален автомобил „Ивеко Дейли“. Той сам управлявал автомобила и поставял камерите. 
Стефан бил паркирал автомобила в дясната пътна лента и по невнимание навлязъл в лявата лента. В това време ТИР „Скания“ бил предприел изпреварване. Работникът без да се съобрази се издал още наляво и голямата машина помела вишката. Кошът, в който бил Стефан се откъснал. Мъжът буквално изхвърчал от него и паднал фатално на главата си на асфалта. Младият берковчанин загинал на място.  
Товарната машина била управлявана от 62-годишен мъж от Габрово. 
Местопроизшествието било посетено от следовател, експерт от полицията и пътни полицаи. На водача на „Скания“-та била направена проба за алкохол, която била отрицателна. 
По случая е образувано следствено дело.

 
13.11.2019, 10:34 часа
18550 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha