Само за палавници! 5 игри за разнообразяване на сексуалния живот

Само за палавници! 5 игри за разнообразяване на сексуалния живот Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога обаче физическата интимност не носи радост, защото се е превърнала в скучна и ежедневна рутина. Със сигурност много жени си задават въпроса как да накарат човека до себе си да губи ума си всеки път, когато прекрачва прага на спалнята. Специалистите смятат, че ключът към щастливия интимен живот е разнообразието. Е, и още няколко неща, с които не всяка дама е наясно. Сексът не е само акт. Понякога любовната игра може да започне много преди този момент и да удължи удоволствието. Вижте малко повече за това как да омагьосате партньора си, за да да ви желае непрекъснато:

Игра на непознати
Ако не сте си играли на нещо подобно, определено трябва да поправите грешката много бързо! В предварително определен ден се срещнете в кафене или на някакво друго обществено място и се запознайте отново. Тази игра е много красива, защото можете да се представите в нов образ: сложете си дълга руса перука, високи токчета и елегантна рокля или пък се престорете на тийнейджърка, наскоро завършила училище. Измислете си имена, разказвайте си небивалици, смешни истории и не спирайте да флиртувате. След романтичното запознанство отидете на вечеря или пък на кино. А след това - в някоя хотелска стая, в колата на някой приятел или апартамент, който можете да заемете за вечер от роднини. Озовавайки се в нови условия, ще почувствате специална сексуална страст, защото с този измислен човек ще сте заедно само за една нощ и нямате от какво да се срамувате. Превърнете в реалност най-смелите си фантазии, експериментирайте и изпробвайте неща, които досега не сте правили. В психологията това се нарича "синдром на случайния спътник", когато ви е много по-лесно да се разкриете, да покажете себе си, да превърнете фантазиите си в реалност и да обсъдите най-интимните си желания, без да се притеснявате, защото пред непознатия човек не изпитвате отговорност и срам. Именно затова и курортните флиртове и случайни връзки са толкова ярки и незабравими. Благодарение на тази игра ще опознаете всички положителни черти на мимолетната интрига, изключвайки риска от случайна сексуална връзка.

Напишете "секс" в календара
Въведете незабелязано напомняне за събитие в телефона му или пък запишете в календара му за сряда вечерта събитие: "Горещ секс с прекрасна нимфа в черни чорапи в 20:00 часа“. Така и двамата ще имате игриво настроение през целия ден. Понякога очакването за удоволствието става по-ярко от самия акт. С този малък трик предстоящото събитие ще запази приятното вълнение и у двама ви цял ден. Ако подправите това ястие с подправки под формата на интимни съобщения, има голяма вероятност сексът да се случи много по-рано от планираното.

Масаж без намек
Ако партньорът ви не подозира за подтекста на манипулациите ви с ръце, това ще прибави пикантен привкус в сексуалната игра. Докато гледате филм, можете да започнете да масажирате раменете или стъпалата му, а след това неочаквано, но плавно, да преминете към по-интимни движения и ласки. Ако му правите масаж на раменете, започнете да му шепнете нещо нежно в ухото. А ако масажирате стъпалата, постепенно се издигайте по-нагоре и по-нагоре, докато накрая не достигнете до...

Булката беглец
По време на вечеря в ресторанта или на семеен празник незабелязано, под предлог, че отивате до тоалетната, избягайте вкъщи. След 10-ина минутки можете да му се обадите или да му изпратите съобщение, в което го информирате, че го чакате в леглото чисто гола и готова да превърнете и най-смелите му фантазии в реалност. Такъв неочакван обрат ще го накара буквално да долети при вас.

Заедно посетете магазин за бельо
Отидете заедно в голям магазин на бельо. Оставете го да избере онези модели, които му харесват най-много, а вие ги изпробвайте пред него. Ако по някаква причина не искате да сте заедно на това място, отидете сама, изберете най-съблазнителните модели и започнете да му изпращате снимки с тях, за да избере най-подходящия за вас модел. А след като му обещаете, че вечерта ще го посрещнете, облечена по този начин, няма нужда да си правите никакви други планове. Със сигурност въпросната вечер и двамата няма да скучаете.
17.11.2019, 11:00 часа
1807 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha