Кметът и общинският съвет в Бойчиновци положиха клетва

Кметът и общинският съвет в Бойчиновци положиха клетва Светлин Сретениев положи клетва за кмет на община Бойчиновци. Клетва пред областният управител на Монтана Росен Белчев положиха още съветниците и новоизбраните кметове на седем села. Губернаторът на Монтана призова да се загърбят изборните пристрастия и да се работи в името на жителите на общината.
"Иборите приключиха. В изборите за мен има и хубаво нещо и то е това, че след предизборната кампания всички трябва да се съберат на една маса и единственото, което трябва да правят е да работят в името на гражданите на съответното населено място, в нашия случай за Бойчиновци", каза Белчев.
С таен вот 13-те общински съветници единодушно избраха за председател Славей Костодинов.
"От тук нататък ни чака много работа, нека загърбим партийните страсти и да работим за доброто на Община Бойчиновци", каза Костодинов.
Светлин Сретениев започна третия си пореден кметски мандат начело на община Бойчиновци.
"За мен е чест, че жителите на община Бойчиновци за трети пореден път ми гласува доверие и ми повери отговорната задача заедно с общинския съвет и Общинската администрация да водя община Бойчиновци по нови европейски пътища на развитие.Благодаря на вас избиратели, че оценихте личностните ми качества и заложихте на моите възможности. Благодаря, че забелязахте усърдната ми работа за развитие на община Бойчиновци. Пожелавам Ви вяра, че хубавото предстои и надежда, че хората от Северозапада ще намерят своето заслужено място във националната политика за развитие. Успешен нов мандат желая на всички!", подчерта Сретениев.  
Областният управител Росен Белчев подари на кмета и общинските съветници Конституцията на Република България и книгата на Йорданка Благоева "Босоногата кралица" с призив да водят община Бойчиновци към върховете.
14.11.2019, 09:50 часа
807 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha