Кръв на пътя! Шофьор от Врачанско помете велосипедистка в монтанско село и избяга

Кръв на пътя! Шофьор от Врачанско помете велосипедистка в монтанско село и избяга Мъж от Врачанско е блъснал велосипедистка в монтанското село Септемврийци и е избягал, съобщиха от областната дирекция на полицията в Монтана.
Инцидентът е станал вчера около 17.30 часа. Екип служители от районното управление в Лом се отзовали на получен сигнал за произшествието. На мястото установили, че водачът помел жената е избягал след удара. При извършения оглед станало ясно, че на прав пътен участък в населеното място се е движел с несъобразена с пътните условия скорост. Мъжът не е спазил дистанция с попътно движещата се 51-годишна велосипедистка от същото село, което довело до сблъсъка. Водачът напуснал местопроизшествието без да окаже съдействие на пострадалата и да изчака  органите на реда. Пострадалата велосипедистка е транспортирана до болницата в Лом, където е настанена за лечение, без опасност за живота.
След извършения оглед ченгетата са предприели издирвателни мероприятия на автомобила, който е намерен във врачанското село Софрониево. Там бил „ Фолксваген Голф“, по който имало следи от кървавия сблъсък, обаче собственика на возилото го нямало. Когато нарушителят разбрал, че ченгетата са открили „Голф“-а му решил да се предаде. Тогава се върнал на мястото на произшествието, където още имало униформени. Те направили проба с дрегер на шофьора. Уредът е отчел отрицателен резултат.
На водача са съставени 2 акта. По случая е образувано досъдебно производство в полицията в Лом.
 
14.11.2019, 11:21 часа
4528 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha