Кметът на Видин определи екипа си

Кметът на Видин определи екипа си Двама заместници ще има кметът на Видин д-р Цветан Ценков, става ясно от сайта на общината.
Заместник-кмет по "Европейски политики и инвестиции" остава Десислава Тодорова. Тя е завършила "Европейска публична администрация" в СУ "Св. Климент Охридски". Работила е в неправителствения сектор, била е директор на Общинско предприятие "Спортни имоти" и главен секретар на Областна администрация Видин.
За хуманитарните дейности и социалната политика ще отговаря Борислава Борисова, която заемаше поста заместник-кмет и през мандат 2012 -2015 година. Завършила е Висшия педагогически институт в Шумен и е работила като учител. Била е управител на частна фирма и за кратко директор на Общинско предприятие "Пазари".
За секретар на община Видин е определен юристът Валери Димитров. Той е работил в Областната администрация, като през 2015 година за месец е бил временно изпълняващ длъжността областен управител. Бил е главен юристконсулт, а от 2018 г. работи като длъжностно лице по защита на данните в МБАЛ „Св. Петка“.
 
15.11.2019, 09:12 часа
780 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha