Не пропускайте този конкурс! Тази вечер Лом става столица на красотата в Северозападна България

Не пропускайте този конкурс! Тази вечер Лом става столица на красотата в Северозападна България Най-големият конкурс за красота в Северозапада днес се завръща в Лом, съобщи организаторът Иво Йосифов. На 163-годишната сцена на НЧ “Постоянство ‘1856” от 18.00 часа ще се проведе големият финал за избор на най-красивите млади хора в Северозапада – “Мис и Мистър Северозападна България 2019”. 
В четиринадесетото издание на конкурса за престижните титли ще се борят победителите от регионалните конкурси и кастинги във Видин, Враца, Монтана, Лом, Белоградчик, Берковица, Козлодуй, Мездра и Чупрене. Хореографа на “Sofia Fashion Week” - Сабин Асенов / “SA Production”, ще се погрижи за сценичната подготовка на моделите. Те ще дефилират с новите колекции на бутик “RESERVE”, изработени специално за конкурса на уникална сребърна сцена, която сценографите на XMG вече подготвят.
Очаква ви незабравима вечер в компанията на официални лица, известни личности, гости и приятели на модата, както и много изненади и пъстра забавна програма. 
Сред специалните гости на церемонията ще бъдат няколко носителки на титлата "Мис Северозападна България" през годините, сред които Инес Петрова и Маши Сашова. Красавиците наскоро взривиха ефира с новото видео на братя Аргирови - "Ние", което се завъртя по музикалните канали преди броени дни.
От сцената на конкурса собственичката на най-престижния конкурс за красота “Мис България” – Ирина Папазова, ще обяви кой момичета от Северозападна България ще представят градовете си на големия финал – “Мис България” на 21 ноември в зала “Рейнбоу Плаза” в София.
Входът е свободен.
16.11.2019, 10:30 часа
2574 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha