Наглост! Видинчанин катастрофира с краден трактор в Монтанско, върна се да свие и мотор

Наглост! Видинчанин катастрофира с краден трактор в Монтанско, върна се да свие и мотор Мъж от Видин потресе полицаи с невиждана наглост. След като откраднал трактор и катастрофирал с него се върнал на местопроизшествието да свие и мотор, предадоха от пресцентъра на полицията в Монтана.
Случката се разиграла в неделя в монтанското село Сливовик. Около 23.30 часа в полицейски участък Медковец е получен сигнал за кражбата. Обадил се собственика на селскостопанската машина - 67-годишен монтански жител. Той съобщил, че между 18 и 20 часа неизвестен извършител отнел трактор „ТК 80” от стопанския му двор. Мъжът намерил машината катастрофирала на около един километър от двора му.  При удара тракторът се е преобърнал, като страничните стъкла на кабината му са счупени и има нанесени поражения в двигателната част.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
В резултат на проведените издирвателни мероприятия, ченгетата открили за броени часове извършителя. Той е криминално проявен и осъждан 34-годишен видински жител. Установено е, че след като е катастрофирал с откраднатия от него трактор, бандитът се върнал в същия имот и свил мотопед „Пиаджо“. Видинчанинът е предал моторчето на полицейските служители.
На нарушителя са съставени 2 акта. Работата по документиране на случая продължава в полицейския участък в Медковец.

* Снимката е илюстративна
19.11.2019, 11:21 часа
4083 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha