Антони Здравков: Има едно основно нещо, което ме притеснява в "Ботев" /Враца/

Антони Здравков: Има едно основно нещо, което ме притеснява в "Ботев" /Враца/ Новият треньор на "Ботев" (Враца) Антони Здравков гостува в предаването "Домът на футбола". Наставникът изрази готовност да промени резултатите на тима.
"Настроението у мен е нормално. Когато един човек работи там, където иска, и където смята, че може да си върши работата добре, би трябвало да се чувства добре. Не съм тук за първи път, познавам обстановката и хората. Работил съм с футболистите и смятам, че настроението ми е добро и ще се прехвърли и върху момчетата. Те изпитват угризения в момента, не се чувстват добре, защото резултатите са незадоволяващи. Сашо Ангелов ми звънна, аз не успях да му вдигна и след това му върнах обаждането. Това, което говорихме, не трябва да излиза от нас двамата. Това са вътрешни неща, от кухнята на отбора. Разликата между нас двамата в подготовката е в един компонент. Аз залагам повече на скоростната издръжливост, на интензивната тренировка. Да, силата също присъства, но не в такава степен, в каквато е при Сашо Ангелов. Това е разбиране на треньора. Няма по-хубава и по-лоша, просто това е начин на работа. Единственото, което ме притеснява в отбора, е че имаме доста контузени футболисти. Хората, на които мога да разчитам, са малко. Това ще доведе до много промени в стартовите позиции", каза Здравков.
Повторният дебют на Тони Здравков като наставник на врачани ще бъде срещу ЦСКА в двубой от 17-и кръг на шампионата в събота.
21.11.2019, 09:58 часа
1375 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha