Мъж е с отхапан нос след спор на пътя

Мъж е с отхапан нос след спор на пътя Двама мъже се сбили след спор на пътя и единия се оказал с отхапан нос. Доставчик на храна бил пребит жестоко след скандал с пешеходец. Случаят е от столичният квартал „Люлин”. Пострадалият е с няколко шева на носа, а нападателят все още се издирва. 
След посещението на потърпевшия в Пирогов лекарите установили, че от носа му липсват цели два сантиметра, поради което на мъжа му предстоят две пластични операции.
„Докато пътувах, чух много силен удар по колата. Отбих, за да видя какво се случва. Оказа се, че по автомобила е хвърлена кора с яйца. Видях един господин, който ми се пъчеше. Попитах го каква е причината да направи това. Тогава започна да ръкомаха и ми посегна. Отвърнах му, стана бой и накрая ме захапа за носа”, разказва пострадалият Андрей Куртев.
„Видимо не беше пиян или дрогиран. С тези негови действия обаче мисля, че не беше нормално мислещ човек. Не зная защо този мъж реагира така. Възможно е да има някаква причина. След свадата изкоментира нещо за пешеходна пътека. Може би не съм му направил път, не знам. За мен в 21 век права не се заявяват така”, допълни Куртев.
22.11.2019, 09:16 часа
567 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha