Огнено отмъщение! Маскиран драсна клечката на кола в Оряхово /снимка/

Огнено отмъщение! Маскиран драсна клечката на кола в Оряхово /снимка/ Маскиран пироман е драснал клечката на лек автомобил в Оряхово, научи агенция BulNews. Палежът на возилото е извършен снощи, малко преди 4 часа. 
Мъж с тъмни дрехи и качулка на главата е залял семейната кола със запалителна течност и тя пламнала. Автомобилът е собственост на мъж, който има малък семеен бизнес. Потърпевшият разказва, че нощес се е събудил от силен гръм. Скочил от леглото и се показал на прозореца, от където видял, че колата му гори. Докато реагирал, пламъците вече били обхванали и част от къщата му, която се намира в циганската махала в Оряхово. 
След като огънят бил потушен, потърпевшият Бисер А. веднага прегледал записите от поставените около имота видео камери. На кадрите ясно се виждало как мъж с качулка на главата изсипва солидно количество запалителна течност върху предната част на колата му, драсва клечката и побягва.
Собственикът на изгорялата кола има подозрения кой стои зад огнената атака и не мисли, че бизнесът му има нещо общо с палежа. 
 
28.11.2019, 16:28 часа
3776 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha