Дневен хороскоп за 29 ноември

Дневен хороскоп за 29 ноември Овен

Този петък не се оставяйте разочарованието. Много лесно може да намерите своето вдъхновение за оптимизъм. Всичко е въпрос на желание.

Телец

През този ден заложете на красотата. Не оставяйте вечерта да премине под знака на рутината и скуката. Осигурете си качествено и цветно забавление.

Близнаци

Този петък е подходящ ден за среща с приятели. Няма да е лошо да се видите с повече хора и да си припомните доброто старо време. 

 

Рак

 

Този петък ще може да се уверите в чувствата на партньора ви. Имате нужда от глътка въздух и в това няма нищо лошо, нито пък трябва да се чувствате виновни.

Лъв

Това е добър ден,в който можете се запознаете с нови хора, да заздравите старите си приятелства. Общуването с влиятелни хора ще бъде успешно.

Дева

Днес ви предстоят важни преговори. До такива може да се стигне дори без да са планирани. Ако ще представяте дизайнерски проект, заложете на жълтия цвят.

Везни

Днес ще постигнете успех в област, в която прохождате. Имайте повече вяра в себе си и не се подавайте на съмнения. Сега имате нужда от кураж.

Скорпион

Днес ви очакват приятни приключения. Облечете се подобаващо - не се знае къде от кого може да бъдете поканени. Ходете изправени. 

Стрелец

Този петък ще бъдете възнаградени за ваша благородна постъпка. Като се замислите бихте могли по-често да се радвате по такива поводи.

Козирог
Този петък ще сте в изключителна интелектуална форма и може да постигнете чудеса в служебната сфера. Това ще е възможно ако не позволите на повърхностните и дребни неща на скрият способностите ви.


Водолей


Този петък ще трябва да се справите сами с предизвикателствата, които стоят пред вас. Много е важно да бъдете уверени в силите си. Имате много повече ресурси, отколкото предполагате. 

Риби

Този петък ще бъдете уморени, но горди и доволни. Приемете участта си спокойно. Мислете за вечерта, когато ще може да си легнете рано и да се наспите.

29.11.2019, 08:11 часа
1748 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha