Втора сесия провежда Общински съвет-Белоградчик

Втора сесия провежда Общински съвет-Белоградчик Само две седмици след първата сесия Общински съвет – Белоградчик ще проведе второ заседание.
В проекта за дневен ред са включени 11 предложения за решения. Първите четири са свързани с отдаване под наем на земеделски земи от общинския поземлен фонд и предоставяне на части от имоти и имоти, придобити по чл.19, ал.1 от Закона за стопанисване и ползване на земеделски земи в землището на с. Кричимир.
Съветниците ще гласуват и подаване на проектно предложение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 за осигуряване на финансови средства за издръжка на социалните услуги- Център за обществена подкрепа и Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства- гр. Белоградчик, както и две предложения за предоставяне на финансиране от Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство по оперативна програма "Околна среда 2014 – 2020г." и по програма "Културно предприемачество, наследство и сътрудничество".
За втори път ще се гласува и решение относно одобряване на промени в структурата на дейност 122 „Общинска администрация”.
В края на сесията местният парламент ще се запознае с резултатите от проверката на МБАЛ "Проф. д-р Георги Златарски", извършена от Изпълнителната агенция „Медицински надзор” по сигнал на общински съветници. Заседанието ще започне в 10 часа в Младежкия дом в понеделник.
01.12.2019, 15:54 часа
834 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha