Наказаха с над 2 бона шофьор от Берковица, набил колега заради засечка на пътя

Наказаха с над 2 бона шофьор от Берковица, набил колега заради засечка на пътя Гневен шофьор, набил колега бе осъден да плати над 1 500 лева за действията си, научи агенция BulNews. Решението е на районния съд в Берковица, където магистратите постановиха А.А. да плати глоба от 1 000 лева и близо 1 200 лева за разноските по делото.
Нападението се е разиграло на 28.10.2017 година около 13.15 часа. Тогава пострадалия бил на лов заедно с двама приятели. Той карал „Лада Нива”, а зад тях с друг автомобил се движел А.А. с негов приятел. Едните минали през кв. „Заряница”,а другите по пътя за кв. „Беговица”, като и двата автомобила пътували в посока кв. „Беговица”. Така двамата отново се засекли на моста на улицата, излизаща от кв. „Заряница”. Потърпевшият натиснал спирачката и викнал към колегата си „Какво правиш?”, след което веднага продължил по пътя си. Ядосан от това А.А. го последвал и спрял, след което веднага без много приказки ударил с юмрук в главата пострадалия и си тръгнал. 
От удара шофьорът паднал върху седящия до него мъж и започнал да кърви. Наложило се да отиде в Спешния център, където му била оказана  медицинска помощ. За нападението е подаден сигнал в полицията в Берковица където започнали разследване за нанесената лека телесна повреда.
Оправданието на гневния шофьор в съдебната зала за постъпката му е, че първо бил напсуван от колегата си, а след това бил заплашен с пушка. Когато видял пушката А.А. се бил изплашил и за това блъснал вратата и си тръгнал „Не съм го удрял, вратата го е ударила”.   
Въпреки обясненията си А.А. е наказан със солената глоба. Присъдата може да се обжалва пред монтанския окръжен съд.
03.12.2019, 08:40 часа
2518 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha