Не, не и не! Вижте осем неща, които не стават за лубриканти

Не, не и не! Вижте осем неща, които не стават за лубриканти Редовният сексуален живот помага за поддържане на здравето. Няма такова нещо като добър и лош секс или прекалено много секс, но винаги можете да експериментирате, за да подобрите изпълнението си в спалнята. Преди да вкарате всякакви играчки и масла, имайте предвид, че някои продукти не са подходящи за лубриканти.

Сметана
Тя често е използвана в спалнята, но съдържа много захар, която може да наруши PH-то на вагината и да доведе до инфекции. Въздържайте се да ползвате и захарни сиропи и други прекалено сладки течности.

Лосион
Лосионите и кремовете са считани за идеална лубрикация. Но трябва да внимавате с тях, тъй като те съдържат доста силен аромат и парфюми, които биха раздразнили зоната около интимните ви части.

Зехтин
Дръжте бутилката със зехтин далече от спалнята. За разлика от досега описаните продукти, той не вреди на кожата, даже може да я подхрани, но съдържа други вещества, които може да разградят латекса на презерватива и да се скъса.

Вазелин
Вазелинът дава необходимата лубрикация, но използван в зоната на интимните части дава възможност на много бактерии и микроби да се задържат там и трудно да бъдат „отмити“.

Бебешко олио
В сравнение с други лубриканти, бебешкото олио не е толкова „тежко“, но отново не е добър избор. Ако го ползвате в областта на вагината, има голям шанс да развиете гъбична инфекция.

Масло
Маслото пък съдържа доста концентрирани животински продукти, които не е безопасно да мажете върху кожата си.

Течен сапун
Всеки течен сапун, дезинфектант или душ гел се счита за добър лубрикант, но той нарушава pH-то на интимните ви части, затова не го използвайте в тази зона.

Охлаждащи лубриканти
Охлаждащите лубриканти добавят малко вълнение и по-различно усещане по време на интимния акт, но в повечето случаи те съдържат ментол или съставки, които може да предизвикат алергична реакция на кожата.
07.12.2019, 10:00 часа
1290 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha