Община Борован подготвя коледен базар „Чудесата на Коледа“

Община Борован подготвя коледен базар „Чудесата на Коледа“ Инициативата е на кмета на община Борован – инж. Десислава Тодорова съвместно с децата от ЦНСТ Борован, училищата и детските градини на територията на община Борован и ЦПЛР „Маша Белмустакова“ с. Борован. Събитието е част от коледно-новогодишната програма на община Борован. Събраните средства ще помогнат за закупуване на уреди необходими за ежедневието на  децата от ЦНСТ.
Целта на инициативата е заедно с децата от ЦНСТ Борован и учители и ученици от училищата и детските градини от общината да бъдат изработени коледни чудеса: сувенири, картички, играчки, коледни украси, сурвачки и всякакви коледни чудесии, които децата ще изложат в Коледния Базар. Със събраните средства ще бъдат закупени уреди необходими на децата за ежедневието им в ЦНСТ Борован. Така всички заедно ще усетим коледната магия. На базара са поканени областният управител на област Враца, депутати от област Враца и министри.
Купувайки сувенир от  базара Вие ще направите щастливи:
• деца в неравностойно положение и такива, останали без родителска ласка, помагайки с Вашата покупката да се осъществи една мечта;
• хората, които са ги изработили с много любов с цел да дарят усмивка;
• любимите хора, за които са предназначени подаръчета, носещи обич и много детска радост.
Подготовката  на ръчно изработените картички сувенири  и коледни украси за традиционния Коледен базар ще започне от 09.12.2019г. и ще продължи до 16.12.2019г.
Коледния Базар ще отвори врати на 17.12.2019 г. в сградата на Център за подкрепа на личностното развитие „Маша Белмустакова „.
05.12.2019, 15:40 часа
1136 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha