Извънредно! Община Враца официално потвърди топ новина на BulNews /снимки/

Извънредно! Община Враца официално потвърди топ новина на BulNews /снимки/ Над 40-тонен ТИР премина неправомерно през централната градска част на Враца, нанасяйки щети на оградни пана, пожарен хидрант и елементи от инфраструктурата, съобщиха от община Враца. Така официално беше потвърдена топ новината на агенция BulNews, която по-рано днес първа съобщи за необичайната случка.
Инцидентът е станал днес, в 05.15 часа, когато ТИР, управляван от шофьор с ирански произход, движейки се по бул. „Христо Ботев и ул. „Антим I”, неправомерно преминава по централната градска част. Лицето прави опит за маневра на тежкотоварния автомобил в района от сградата на община Враца до читалище „Развитие“.
Непосредствено след инцидента звено „Инспекторат“ и служители на полицията в града установяват водача на автомобила.
Комисия от местната администрация е извършила оглед на нанесените щети, като същите са остойностени и заплатени от нарушителя. При инспекцията не са установени поражения и компрометирани участъци на новата настилка в града.
В присъствието на лицензиран преводач на шофьора на тежкотоварното превозно средство е съставен акт от Инспектората за неспазване на чл. 24, ал. 2 от Наредбата за организацията и безопасността на движението, както и от представителите на КАТ Враца за нарушаване на Закона за движение по пътищата.
Община Враца апелира водачите на тежкотоварни автомобили да използват изградения обходен път, да спазват поставените пътни знаци и вертикалната сигнализация.Преминаването на подобен тип превозни средства в града ще бъде санкционирано от компетентните органи.
06.12.2019, 16:49 часа
10319 6
Коментари

Хайфа

07.12.2019, 00:00 часа
Добре,че не е събудил хората от районното. Те не обичат много да се маневрира с ТИР между личните им коли на паркинга :)

уйо уйев

06.12.2019, 23:43 часа
Алах Амбар, Удри Аркадаш, деба тоо мегдан на ефенди кмето у анандолу

КАТ

06.12.2019, 21:18 часа
Така се получава, защото за орг. на движението отговарят некомпетентни и некадърни хора от общината ! Колко пъти ТИР -ве стигат до пощата и блокират центъра..?! Г-н кмете , наказвай..!!

?!

06.12.2019, 20:59 часа
Враца е супер!Няма нужда господ да ни затрива!Ние сами ще го свършим това. В средно уредена държава това се счита за терористична атака! Полицията реагира, после прокуратура и съд! При нас....снимки и празни приказки за плочки и накърнено его?!?

кики

06.12.2019, 19:34 часа
и като му е съставен акт та какво да не би да го плати някога или кмета ще иде в Иран да си търси парите за ремонта

cecko

06.12.2019, 17:50 часа
ako ima normalni tabeli na obhoda moje i da nehodiat pri kmeta
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha