Помагат с хранителни продукти на близо 900 диабетици във Видинско

Помагат с хранителни продукти на близо 900 диабетици във Видинско Близо 900 диабетици ще бъдат подпомогнати с хранителни продукти във Видинска област. Раздаването на помощта ще се извърши този петък, 13 декември. То ще започне от 9 часа в Димово и ще продължи в Кула. Във Видин помощта ще бъде раздадена от 14.30 часа, обясни председателят на клуб "Диабет" Катина Велкова.
"Храната ще бъде доставена във Военния клуб, квартал "Калето", улица "Баба Вида" №15. Раздаването ще започне от 14.30 часа, като в петък и най-късно до събота храните трябва да бъдат раздадени. Пакетите съдържат маслинено олио, каквото ние не можем да използваме всеки път, вакуумирани маслини, два пакета леща, два пакета ориз, килограм и половина пилешко филе. Искам да поканя хората да заповядат и да започнем раздаването тихо, културно и мирно", каза Велкова. 
Раздаването на хранителните продукти ще продължи в Брегово и Ново село. Диабетиците от Белоградчик са получили своите пакети миналия петък. Помощта се осигурява на всеки две години от Българската асоциация "Диабет".
10.12.2019, 11:21 часа
1179 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha